Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Drömmer om ett makro objektiv

Publicerad 2015-04-23 11:45:05 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Ligger i sängen, aningen yrvaken. Jobbat natt så denna dam kom i säng klockan 8 imorse. Första målet idag är att ta sig till kaffebryggaren. 

Dagens andra mål lär nog bli att testa fotografera lite insekter idag om, vädret tillåter. Köpte mig nämligen ett närbildsfilter (heter det så?) igår för under 300kr. Tänkte egentligen köpa en annan sort men dom var slut i hela Malmö. Och jag behövde det ju det akut, hehe. 

Va rätt skeptisk igår hur bilderna skulle bli med ett filter för ( eller rättare sagt 4st i olika styrkor) för den slanten. Men dom är nog ändå relativt bra. Då jag lyckades ta en bild på en lite liten fluga som jag själv inte ens såg från början. Talar om bilden som är näst längst ner. Resterande bilder togs med ett annat objektiv, lika så blomman som är tagen med mitt teleobjektiv. 

Denna bild togs med filtret igår. Visste inte ens att flugan var där fråns jag skulle knäppa av bilden. 
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela