Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Dålig på bloggfronten..

Publicerad 2014-12-17 07:26:48 i Vardagens svammel & bilder,

Som jag nämnt tidigare så har jag för tillfälligt inte tid att blogga. Därav så får den ligga på is ett tag. Kan vara så att jag återkommer när tid finnes igen, eller om man skulle få tid över att skriva ett inlägg lite då och då. 

Kan ändå passa på att bjuda på någon bild från den sista tiden. 
 


Nicki passar på att mysa ner sig i soffan när det regnar ute.Har bakat pepparkakor för fullt. Yngsta brodern är väldigt koncentrerad här och bra blir det. Yngsta broderns mästerverk. 
Näst yngsta broderns mästerverk. 
 Och så tillsist mitt färgglada mästerverk.
Synd bara att det är titta men inte äta för min del när det gäller dessa pepparkakorna. Återigen en bild på Nicki. 

 
Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela