Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

När prinsessan skräms!

Publicerad 2016-03-05 14:33:01 i I väntans tider (graviditeten) <3, Vardagens svammel & bilder,

Då har jag precis varit inne på kvinnokliniken. Detta pga den lilla valt att knappt ge sig till känna på nästan 2 dagar nu. I bästa fall så har jag någon ynka gång anat att jag kanske känt henne. 

Normalt sätt är det full hålligång 24/7 på henne. Ligger jag på sidan så börjar hon sparka hej vilt och jag kan till och med vakna av hennes sparkar om nätterna. Magen rör sig fram och tillbaka, ändrar form och då och då ser man en fot som studsar ut. Men ingenting sådant under 2 nätter och en och en halv dag. 

Jag har provat ligga på sidan för jag alltid får en reaktion då men inte denna gång. Jag har provat dricka kaffe, läsk, milkshake, osv men även där ingen reaktion. Alltid i bilen känner man henne, men inte under denna tid. 

Tror jag kände henne max 5ggr igår kanske och då va det så pass svagt så jag är osäker på om jag kände henne eller bara inbillade mig. 

Ringde därför kvinnokliniken idag för att rådfråga och dom sa till mig att åka in direkt. Nästan framme vid sjukhuset känner jag två små försiktiga puffar.
Jag kom in och dom kopplade på mig både den ena och den andra sladden för att läsa av hjärtat. 
Fick ligga där i nästan en timme och under den tiden börjar hon så smått ge sig till känna. Allting såg bra ut (tack och lov!) och jag fick åka hem igen. Och nu studsar hon återigen rundor, nästan lika ofta som normalt, men än så länge fortfarande lite svagt. Men så länge hon rör sig så är jag nöjd <3 
Ingen rolig känsla när det varit så pass lugnt där inne nu denna tid, speciellt då man man vant sig vid att det är full hålligång där inne. Nä usch va hon skrämde mig! <3 
Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela