Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Första dagen med mitt nya objektiv

Publicerad 2015-04-29 11:08:17 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Testade mitt nya objektiv igår. Måste erkänna att det inte är lätt utan stativ när man tar makro. Men kul var det i alla fall! Och glader är man som äntligen fått objektivet man fluktat efter ett tag nu.

En liten tulpan fick också hänga med på ett hörn.


Hörde något i ett träd, trodde det var en fågel. Men till min stora förvåning var det ju Ekorren Örjan som satt där och åt. Mycket trevlig prick den där.


De där med att ta foto på en spindel är inte alltid lätt. Dom många söta, men ack så snabba!" Den blåa himlen blev svart, det var då jag började skrika." Sa flugan som överlevde fotografen.Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela