Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Äntligen är spjälsängen på plats!

Publicerad 2016-02-09 10:07:50 i I väntans tider (graviditeten) <3, Vardagens svammel & bilder,

Godmorgon! 
Sitter här med min kaffe kopp i högsta hugg och försöker vakna till liv. Jag har tillbringat denna natten mer vaken än i sovande tillstånd och när klockan blev 7 gav jag upp de här med sömnen. 

Igår var en rätt rörig dag med mycket telefonsamtal, papper som skulle fyllas i och postas, ärenden lite här och var osv. Väl hemma försökte jag laga mat vilket bara resulterade i katastrof hur man nu lyckas misslyckas med mat på de viset. Haha. Fel kryddor i maten (läste fel på kryddorna), brände såsen som dessutom kokade över. Blev inte många rätt där. 


Däremot gick de lite bättre för sambons del som byggde ihop spjälsängen!
Äntligen är den på plats med både täckte, kudde, lakan och en filt. Kände att en del av min stress försvann när den väl kom upp och vi kunde äntligen bocka av den från vår långa lista. Dock så är det en hel del kvar att fixa i barnrummet, både matta och möbler ska införskaffas. Men vi har kommit en bit på vägen iaf! :-) 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela