Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Flickr

Publicerad 2015-03-31 20:30:32 i Vardagens svammel & bilder,

Då har man fått 100 följare på Flickr nu. Rätt kul faktiskt då folk kan vara lite kräsna när det gäller bilder där. 


Flickr är en sida där alla fotonördar samlas för att dela med sig av sina bilder. Allt från amatörer till professionella fotografer. Det innebär att det kan vara snäppet svårare att få likes, då många där är lite mer "kritiska" än personer på instagram. Men desstu roligare är det när någon gillar ens bild eller väljer att följa en. Vill man så kan man även gå in på en bild man gillar och kolla vilken kamera samt vilken inställning som användes när bilden togs. 

Så sitter det någon här som gillar att springa runt med en kamera i högsta hugg så är Flickr lite av ett måste! 

För er som är nyfikna så finner ni min sida på Flickr här:

https://www.flickr.com/photos/113419219@N08/Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela