Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Flickr

Publicerad 2015-03-31 20:30:32 i Vardagens svammel & bilder,

Då har man fått 100 följare på Flickr nu. Rätt kul faktiskt då folk kan vara lite kräsna när det gäller bilder där. 


Flickr är en sida där alla fotonördar samlas för att dela med sig av sina bilder. Allt från amatörer till professionella fotografer. Det innebär att det kan vara snäppet svårare att få likes, då många där är lite mer "kritiska" än personer på instagram. Men desstu roligare är det när någon gillar ens bild eller väljer att följa en. Vill man så kan man även gå in på en bild man gillar och kolla vilken kamera samt vilken inställning som användes när bilden togs. 

Så sitter det någon här som gillar att springa runt med en kamera i högsta hugg så är Flickr lite av ett måste! 

För er som är nyfikna så finner ni min sida på Flickr här:

https://www.flickr.com/photos/113419219@N08/Nätterna i stan

Publicerad 2015-03-31 01:14:55 i Vardagens svammel & bilder, iPhone 5s,

Nu ska denna damen bege sig till bilen, sen blir det raka vägen hem. 
Måste säga att det har sin charm att gå genom stans gator mitt i natten. På dagen är stadens alla gator fulla med folk, stress och trafik av alla dess slag. Men när natten kryper på lägger sig ett lugn över staden. Så vackert och så tyst. 


Liknande inlägg

Gårdagen

Publicerad 2015-03-30 20:10:24 i Vardagens svammel & bilder,

Då är man åter på jobb. Sitter och äter min kvällsmat nu innan det är dags att jobba vidare. Blev inte så mycket fotograferande i helgen, men några bilder tagna från min iPhone lyckades det i alla fall bli.
Vädret igår var rätt trist till en början. Regn, regn och åter regn så jag valde att stanna innan lite längre och kolla på Desperate. Blev dock rastlös efter en stund, så tog på mig en regnrock och begav mig ut på en promenad med Kiro. Självklart slutade det då regna, vilket relaterade till en promenad i solskenet istället. Väl tillbaka så hade vi fått besök så jag gick in och satte på en kanna kaffe. Efter en stunds fikande så begav sig vår kära gäst. Och jag och sambon begav oss ut för att fixa lite på tomten. Blev även lite fiskande och busande med Kiro innan det var dags att packa ihop och bege sig hemåt mot skåneland. Väl hemma placerade vi oss i soffan med lite kvällsmat och en bra film. Hann dock aldrig se klart filmen då vi valde att gå och lägga oss istället då båda var oerhört trötta för en gångs skull. 

På bilden ser ni en av våra lite mindre laxar. Kul att se att dom växer och mår bra. 

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela