Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Frysen ekar av tomhet

Publicerad 2014-10-27 23:27:46 i Mat & annat gott ( Lchf ), Vardagens svammel & bilder,

Har varit lite slarvig med maten den sista tiden. Eller rättare sagt med att ställa mig och laga ordentlig mat.
Har jobbat väldigt mycket och lagt min lilla lediga tid på allt annat än just matbiten. Brukar normalt sätt göra storkok för att sen frysa in så man har en massa olika rätter att välja mellan, ( min tolkning av snabbmat ) men har varit dålig på det den sista tiden. 

Men men, idag fick det i alla fall bli äggröra till lunch, både gott och mättande så jag klagar inte. Kvällens måltid fick bli rysk yoghurt med lite funlight (jordgubb) och till det chiafrö och blåbär. Tiden sprang nämligen iväg så fick dra ihop något snabbt och enkelt att ta med till jobb. 

Lär inte finnas tid och rum att ställa sig framför spisen imorgon heller, så får se vad man kan plocka ihop då. Tonfiskröra kanske? Enkelt och gott det med, men vi får se! :) 

Liknande inlägg

Underbart höstväder

Publicerad 2014-10-27 19:59:15 i Kiro & Debbie <3 ( Cane corso & Fransk bulldogg ), iPhone 5s,

Idag har varit en sån dag där jag önskar jag vore ledig, för att få möjligheten att tillbringa denna underbara höstdag tillsammans med en vän och mina kära hundar. Fick i alla fall en liten stund med dom innan man begav sig till jobb. 

Kiro satt och försökte meditera samtidigt som han njöt av värmen från solens strålar. 
Nicki däremot, ja hon hade inga planer på att sätta sig och njuta av det vackra vädret. Hon hade fullt upp med att störa Kiro. Får trösta mig med att jag snart är ledig några dagar. Håller tummarna på att vädret är fint då så vi kan vara ute och njuta av naturen. :)
Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela