Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Barnvagn

Publicerad 2016-02-10 12:25:55 i I väntans tider (graviditeten) <3, Vardagens svammel & bilder,

Äntligen! 
Precis talat med butikspersonalen, tog bara 2dagar innan jag kunde få besked om de hade kvar vagnen som börjar ta slut överallt. Snart är klyddet angående barnvagn förhoppningsvis över. Jag ska bara slänga på mig ett par jeans sen åker jag in och köper en barnvagn nu nu nu. Och så kan vi bocka av ännu en grej på listan! :-) 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela