Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Närbildsfilter och teleobjektiv

Publicerad 2015-04-24 06:43:13 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Då har man snart gjort sitt för denna veckan. Och om en liten stund tar jag helg. Ska bli riktigt skönt med lite ledighet. Och jag hoppas kunna bege mig ut med kameran i de småländska skogarna. Så håll tummarna på att jag får bra väder utan regn och rusk!

Igår var jag iväg en sväng med vännen min och provade mitt filter. Dock bara på teleobjeltivet. Ska se om någon av dom blir bättre på mitt andra objektiv nästa gång. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Cornelia

Publicerad 2015-04-24 07:13:55

Så häftiga närbilder!

Svar: Va kul att höra, tack så mycket! :-)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-04-24 15:00:44

Så vackra bilderna blev, speciellt första o sista. Ha det så mysigt i småland :)

Svar: Tack så mycket! :-)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela