Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Turen till skogen

Publicerad 2016-02-15 07:42:30 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Klockan har inte hunnit bli 8 än och jag har redan varit vaken i snart 3 timmar. Frukosten är avklarad och kaffet lika så medan tvättmaskinen går på högvarv. Jag somnade inte fråns kl 02 i natt och därefter har jag vaknat och somnar omvarannat. Så blir nog att vila på soffan en stund nu på morgonkvisten.

Igår kliade det åter i mina fingrar så jag och vännen min begav oss till Häckeberga igen. Denna gången hade jag med mitt kittobjektiv (18-55mm) samt gråfilter och polariseringsfilter. Blev tyvärr fortfarande inte riktigt nöjd med bilderna. Kanske för att de är så många kvistar som sticker fram här och var och jag hade gärna sett en del löv på buskar och träd också, men lite fel årstid för det. 

Har ni något bra tips på fotoställe med forsande vatten och annat skoj i Skåne  så får ni gärna hojta till.
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela