Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Söndag och en liten bildbomb

Publicerad 2016-02-07 10:52:47 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Solen skinner och slöjmoln varvat med blå himmel så långt ögat kan nå. Idag är de helt enkelt ett perfekt fotoväder! Men frågan är om man återigen ska greppa kameran och bege sig ut? Idag nalkas det i alla fall vattenbytte i mitt nu enda akvarie. Får se om de även kanske blir att åka inom någon djuraffär och se om man hittar någon ny rolig fisk (som passar man dom jag redan har). Blir även något ärende in till stan idag. Men den där fotopromenaden känns faktiskt mest lockande om jag ska vara ärlig. 

Passar på att dela med mig av några foto från i somras. Vill minnas att alla är tagna med mitt älskade macro objektiv, Canon 100mm förutom den sista som är tagen med mitt vanliga kitobjektiv (18-55mm) som hängde med när jag köpte kameran. Just när det kommer till mitt 100mm objektiv så kör jag alltid på manuell fokusering, just för att jag själv ska kunna bestämma hur jag vill att slutresultatet ska bli ist för att kameran ska besluta det åt mig. Oftast blir det bra, men ibland kan det hända att man missar att få in skärpan helt på motivet. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela