Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Nörderi med fotografi

Publicerad 2015-03-17 10:11:29 i Canon s120, Vardagens svammel & bilder,

Sitter och äter min vanliga lchffrukost, ost- & skinkrullar, samt ägg med majonnäs, till det en stor kopp kaffe. Har precis fixat till lite bilder från gårdagen. Blev en sväng till kusinen i stan för en liten genomgång av Photoshop. Vi fann några blommor som vågat sig fram i hennes trädgård, så blev en del bilder tagna. Passade även på att ta några bilder som vi tänkte jobba med senare i Photoshop och nedan ser ni resultatet. Många mej och tre Nathalie. Efteråt var det raka vägen hem, äta och bege sig iväg till Ikea med sambon för att kolla på skrivbord. En väldigt trevlig dag helt enkelt.
 
 

 


Bilderna nedan är dock inte redigerade i Photoshop, då jag fortfarande har tummen mitt i handen när det gäller det programmet.  

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela