Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Köpenhamn nästa

Publicerad 2015-03-13 00:30:37 i Vardagens svammel & bilder,

Blev inte många bilder idag heller. Har dock fått en del annat gjort då jag haft lite ärenden här och var. Senare blev det att titta inom vännen, dricka lite kaffe och snacka lite skit. Väldans trevligt om ni frågar mig! 

Snart är det dags att gå och lägga sig så man kommer upp i tid imorgon. Batterierna till kameran är laddade och putsdukarna ner packade. Så imorgon när vännen slutat för dagen blir det en liten färd över sundet med varsin kamera i högsta hugg.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela