Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Där fick jag..

Publicerad 2015-03-19 19:31:24 i Vardagens svammel & bilder,

Ja, där fick jag för att man njöt lite av dessa dagar som varit... Som ett brev på posten fick jag mig en härlig förkylning, med halsont, huvudvärk och ett ständigt snörvlande, heja mig! 
Passar på att njuta av en stor kopp kaffe nu, med lite härlig musik i bakgrunden. Och vem vet, med lite tur så kanske jag piggnar till lite? 

Med detta sagt så förväntar jag mig massor av "krya på dig"- blommor och till det en bunke servetter. Mest så ni vet vad som förväntas av er ;) Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-03-19 20:34:20

Attans, har du också blivit sjuk? Man kan inte ha det glimrande jämt ju ;)

Svar: Nä de e sant. jag känner mig ungefär så som du lät förra veckan ;) Men förhoppningsvis är man pigg som en lärka inom kort igen :)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela