Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Veckans bild

Publicerad 2015-04-26 11:58:34 i Veckans Bild,Då var det dags att återigen tolka en låt. Denna gången är det Pamela som valt låten "No use for a namne - Straight from the Jacket"

Efter att ha lyssnat igenom låten så har jag valt att tolka dessa två rader av låttexten. 

"How does it feel when I might have brought you up"

"Did you see your life flash right before your eyes?"Ni finner Nathalies och Pamelas tolkningar här:
Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-04-26 18:57:56

Hahaha så himla bra tolkning!

Svar: Ja visst är det, haha. Kan ju säga att jag fick mig några goa skratt när jag tog bilderna. :-p
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela