Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Ser fram emot morgondagen

Publicerad 2015-04-19 19:38:23 i Vardagens svammel & bilder,

Snart går man av arbetspasset och beger sig hem till sin efterlängtade sackosäck. Tänker sitta där resten av kvällen, se en film och äta lite yoghurt och jordgubbar. 

 Tagen med Canon s120

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att bege sig iväg och kolla på en grej med vännen sin. Efteråt beger vi oss iväg till fyledalen i hopp om att kunna finna något trevligt att fotografera. Om inte så lär vi i alla fall få oss en härlig promenad i det gröna. Om nu vädergudarna vill vara på vår sida.


Tagen med Canon s120


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela