Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Påskbord

Publicerad 2015-04-06 22:03:25 i Vardagens svammel & bilder, iPhone 5s,

Sitter i min sackosäck och ögonen börjar gå i kors. Har inte alls mot bra idag tyvärr. Har dessutom inte sovit så många timmar så även tröttheten börjar smyga sig på. Men jag har i alla fall hunnit med ett påskbord med god mat och trevligt sällskap. Det bjöds även på en lchfvänlig bakelse, vilket verkligen uppskattas. Tar ju trots allt lite tid att hitta ett lockande recept samt att baka något sådant. 

Hoppas jag mår prima imorgon i alla fall. Ska starta dagen med att få lite massage av min kära moster. Sen blir det nog att bege sig iväg och få prova kameran imorgon. 
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela