Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Objektiv och fint väder, tack

Publicerad 2015-04-28 04:36:52 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Då slutar man snart för dagen och beger sig hem för att sova en stund innan man startar dagen på nytt. Har äntligen tagit mitt förnuft till fånga och beställt mig ett objektiv! :-))
Så jag hoppas hoppas hoppas att jag får det tidigt idag! Är dock lite rädd att jag inte får det fråns ikväll eller imorgon då vår post verkar vara lite mindre snabba. Men vi får se. Är vädret på min sida så blir det nog ändå en sväng ut i friska luften. 

Igår tog jag och min vän en sväng ut i det gröna. Använde bara teleobjektiv utan något närbildsfilter. Var dock en lite promenad snarare än en fotorunda.
Kunde inte låta bli att klippa bilden ovan.
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela