Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Fyledalen

Publicerad 2015-04-22 23:40:10 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Fotodagen i måndes blev inte riktigt som jag hade tänkt. Visst tog man någon bild. Men fanns inte så mycket att fotografera som jag hade tänkt. Och fåglarna höll sig på avstånd. 

Men vädret var i alla fall kanon. Och vi traskade längs med en räls, över gamla plankor, över en å. Jag tog det säkra före det osäkra och balanserade på rälsen över ån. Medan vännen studsade runt på alla plankor. 

Så trots besvikelsen över fåglarna så hade vi ändå en härlig dag ute i naturen.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-04-23 10:49:59

Åh så härligt, minns när man gav sig ut på såna fotorundor. Har nog inte gjort det sedan jag va tonåring mer än någon enstaka gång . Nu är det skogen som ropar högst som du vet ;) Bilderna blidde tjusiga trots brist på fåglar :)

Svar: Ahh vi får ta och boka in en sådan dag inom kort tycker jag! Finns många ställen att besöka. Och dit ska jag nog faktiskt igen när grönskan närmar sig på. :)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela