Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Bilderna fortsätter att trilla in

Publicerad 2015-04-30 17:42:20 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Säga vad man vill. Men det är inte helt lätt att hitta dessa små liven. Och ännu svårare att lyckas få en bra bild på dom, då dom gärna beger sig illa kvickt. Dessutom så har jag fortfarande inte helt bra koll på varken kameran eller objektivet, men man lär nog sig sakta men säkert. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-05-01 07:25:18

Snyggt! Tusan vad när du kan komma krypen :)

Svar: Ja jag kan komma rätt nära dom nu! :-D :-D Men dom jäklarna sticker när jag börjar peta dom med objektivet ;-D
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela