Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Vecka 34 <3

Publicerad 2016-03-01 12:46:33 i Canon 700D, I väntans tider (graviditeten) <3, Vardagens svammel & bilder,


Inte långt kvar nu, gick in i vecka 34 igår och jag längtar så efter den lilla pluttisen. <3

Igårkväll hade jag precis somnat när jag vaknar av att hon trycker sin fot på sidan av min mage. Det gör hon ofta, men denna gången höll hon kvar foten där så jag kunde ta min hand och känna hennes lilla lilla fot, vilken märklig men underbar känsla <3 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2016-03-01 17:04:15

jättefin bild :)
det är så mysigt när man känner specifika delar av bebis, så som fötterna <3

Svar: Tack :-)
Ja verkligen mysigt! ^^
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela