Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Skogen vs civilisation

Publicerad 2016-02-12 15:56:32 i Vardagens svammel & bilder,

Dagens vattenbytte i akvariet är nu avklarat. Även fått rensat upp bland alla växterna där så att mina diskusar kan få lite större simyta. Funderar starkt på att sälja av en del växter då dom börjar ta över karet. Trots att jag rensar, klipper och slänger en massa var vecka så gror de likförbaskat igen. Blir nog att lägga ut en annons på de på måndag. 

(Fick även med mig denna variant hem. Aldrig provat den förr, så återstå att se om det är en hiss eller diss från diskusarnas sida.)

Idag har varit en rätt lugn dag för en gångs skull. Varit en sväng på Vellinge blomman och kollat då jag behövde fylla på frysen med lite mygglarver och annat smått och gått till diskusarna. Kollade även om dom hade några stora amano räkor, men det fanns bara små. Måste ha stora som kan städa karet åt mig. Är dom för små så äter mina diskusar upp dom, då dom blivit aningen galna i allt som påminner om mat och dom slukar allt i sin väg. 

Nåja. För tillfälligt funderar jag så de knakar. Har lite beslutsångest i fall jag ska följa med sambon upp till vår stuga i helgen eller ej. Är lite kallar där, men så mycket mysigare med alla skog, lugnet och tystheten. Älskar dom där skogspromenaderna man tar med hundarna var gång man är där uppe. Andra alternativet är att stanna här nere och socialisera mig med nära och kära. Får fundera en stund till och se hur jag gör. 



Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela