Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.


Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2016-02-18 19:04:17

Spännande! Vad handlade det om idag? :)

Jag och min man ska på vår andra del imorn, som kommer handla om förlossningen vad jag har förstått och smärtlindring m.m. :) Ska bli spännande!

Svar: Va inte mycket nytt som sades tyvärr. Och de som väl va nytt för denna gång visste jag redan. Det nya för denna gång va smärtlindring, men de hade hon redan varit inne rätt mycket på sist. Även lite komplikationer samt tiden efter förlossningen. Men dom kunde kortar ner denna dagen en hel del! :-p

Hoppas det är me givande för er del imorgon! :-)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela