Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Lördagen bjuder på snö

Publicerad 2016-02-13 10:49:39 i Vardagens svammel & bilder,

Blev lite sovmorgon för min del idag då jag sover väldigt få timmar de flesta nätterna. Ibland vaknar jag redan klockan 5 och kan inte somna om. Inte likt mig då jag normalt sätt är en nattuggla. Men det är väl kroppens sätt att visa mig vad jag har att vänta om två månader ;-)
 
Det blev aldrig att jag åkte upp till småland igår. Däremot så blev det en sväng till stan och hämtade hem en mindre skara amano räkor, närmare bestämt 6st. Så nu har jag utökat min städpatrull i karet. Synd bara att dom inte förökar sig, men har man "tur" kan dom leva i ca 5år om jag inte missminner mig.
 
Idag hade jag tänkt socialisera mig lite och bland annat dra iväg med en vän och fotografera lite. Blev lite paff när jag drog upp persiennerna och såg det vita täcket som låg över marken så långt ögat kan nå. Jaha, snö.. igen?

Det positiva med det är att det kan bli fina gravidbilder. Men då jag så fall får ta bildera själv samt att man helst inte ska stå i överall och lovikkavantar så blir det nog att jag hoppar det. Tar nämligen tid att lyckas få inställningarna rätt och springa och kolla på kameran i tid och otid för att se om jag fått in rätt inställningar. Kan bli lite väl kallt för min smak tyvärr. Jag kör nämligen aldrig på auto även fast det läget på system kameran finns. Vill gärna få så bra bilder som möjligt och dessutom skapa dom själv och då får man helt enkelt lämna det läget. Nä jag får helt enkelt se vad denna dagen har att erbjuda, råder lite beslutsångest för min del (som vanligt).
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela