Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Canon 50mm

Publicerad 2016-02-03 08:29:07 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Godmorgon! 
Förra veckan gick jag och införskaffade mig ett nytt objektiv. Canon 50mm 1.4. Självklart har man varit iväg och provat det. Men måste säga att de där med att fotografera människor inte är de lättaste, men skam den som ger sig! 

Provade objektivet på min väninnas son. Dock va det katastrof mörkt och han var inte still ens en sekund. Så får bli att göra ett nytt försök en annan dag istället. 

Fick provat objektivet under en skogspromenad med vännen min. 
Fick även provat objektivet på kusinens goa son. Dock hade han svårt att vara still och ljuset var en aningen mörkt. Men trots detta blev jag nöjd med några av bilderna. 
Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela