Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Brio

Publicerad 2016-02-12 07:17:35 i I väntans tider (graviditeten) <3, Vardagens svammel & bilder,

Godmorgon! 
I onsdes begav jag mig in till stan för att köpa en vagn till den lilla. Färgerna där va få och valen lika så då den vagnen börjar ta slut. Men det fick bli en svart Brio Smile. Tror den kommer passa oss perfekt här hemma. Åtminstone så hoppas jag i alla fall de det då jag läst och kollat recensioner i timmar och dessutom varit iväg och provat, klämt och känt på en del vagnar.  Både jag och sambon va överens om att vi här hemma inte vill ha en Emmaljunga utan just Brio Smile kändes mycket bättre för vår del även fast det sägs vara lite sämre i kvalitén. 

(Denna vi köpt, lånad bild dock)

Vi ska även ha ytterligare en vagn, men den ska vi endast ha i stugan i Småland. Vilket innebär mycket grusvägar, gräs och skumpig terräng. Var först inne på en Emmaljunga super viking, men det blir det nog inte då det sägs att fyra fasta hjul är bättre för det endamålet. Så vi får se vad det blir för en vagn där uppe. I vilket fall så är det ingen brådska med den vagnen. Har ni tips på en bra vagn till vår stuga så får ni gärna hojta till! :-) 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela