Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Söndag

Publicerad 2015-05-17 12:07:43 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Ställde klockan på 09.30, lyckades kliva ur sängen klockan 11.00 och nu sitter man och sörplar på sin andra kopp kaffe och försöker bli människa. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda idag, förutom att min älskade sambo och min lilla fluff till hund kommer hem från vår stuga idag. Saknat dom en hel del faktiskt då dom varit där uppe rätt mycket nu den sista tiden. Men om några dagar går jag in på min 7 dagars ledighet och sambon har valt att haka på och ta någon dag ledig så vi kan få en liten minisemester tillsammans. 

Nog snackat om det. Nedan kommer självklart lite bilder från de dagar som gått. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Robex Lundgren

Publicerad 2015-05-17 12:26:05

finna bilde

Svar: Tack så mycket :-)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-05-17 12:47:02

Fin bild på ekorren :)

Svar: Tack, dom är inte de lättaste djuren att hitta :-)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela