Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Färd mot naturen

Publicerad 2015-05-20 01:10:20 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Godkväll! 
Sitter i skrivande stund på jobb och räknar ner timmarna. Imorgon packas väskan och man beger sig till de småländska skogarna. Regn och rusk undanbedes för min del.

Kan dock inte vänta med att håva fram kameran. Så finns en risk att man beger sig ut i naturen och ser om man kan finna något att fotografera innan vi packar bilen och beger oss. 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela