Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Ute i naturen.

Publicerad 2015-03-18 00:24:45 i Canon s120, Kiro & Debbie <3 ( Cane corso & Fransk bulldogg ), Vardagens svammel & bilder,

Strålande sol och mycket blåst har stått på menyn idag. Kände att jag var tvungen att bege mig ut då jag var full av energi. Blev en sväng ut i naturen med Kiro och kameran. Planerna var att ta lite bilder på olika fågelarter, men skyggare fåglar fick man leta efter. Det var fåglar överallt, men så fort dom fick syn på en långt borta i horisonten så flög dom sin kos. 


Kiro satt och spana på dom skrikande fåglarna.Jag hann precis ut ur bilen då dom flög sin kos...Fann i alla fall en vacker liten blomman under promenaden.Den minst skygga fågel, så nära var ingen annan trots vi var där i närmare två timmar. Trots att man precis hade lekt i närmare 30 min om inte mer, så kan man ändå bli trött på sin jäkla matte som nu bara står och tar bilder.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela