Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Vårt lilla paradis i skogen

Publicerad 2015-03-28 15:27:01 i Kiro & Debbie <3 ( Cane corso & Fransk bulldogg ), Vardagens svammel & bilder, iPhone 5s,
Då har man fixat till blomkrukorna ute på terassen. Och även rensat bäcken som slingrar sig igenom vår tomt och in i resterande skog. Sambon har fodrat laxen och jag har fyllt på maten till fåglarna. Och ja, även till ekorrarna som är där och tar fågelmaten. Har även blivit en del bollkastning och busande med Kiro. Dessutom är det riktigt härligt väder, förutom någon liten vindpust som dyker upp lite då och då. Nu när det är dags att grilla så passar Kiro på att njuta av solen. Jag däremot gör en fuling och tar mig en bit choklad och en pepsi max. Livet känns verkligen helt underbart idag. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela