Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Veckans bild

Publicerad 2015-03-22 21:04:22 i Canon s120, Vardagens svammel & bilder, Veckans Bild,Kusinen hörde precis av sig angående veckans bild, tur var det annars hade det nog inte blivit något denna gång. (Jag har ett minne som en guldfisk ibland.)

Bilden är inte den bästa denna vecka, men den togs i alla fall häromdagen. Den kanske är lite redigerad, eller så har jag varit iväg och rastat 3st Cane Corso, vem vet. 
Ni finner Nathalies bidrag här:
http://nathalieisaksson89.blogg


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela