Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Måndag står snart och knackar på ens dörr.

Publicerad 2015-03-22 23:19:14 i Vardagens svammel & bilder,

Då är det inte långt kvar innan man går av veckans sista pass. Är ledig imorgon vilket ska bli skönt. Hade egentligen planer på att åka iväg och socialisera mig lite, då man inte träffat vissa vänner och bekanta på ett tag. Men dom planerna får jag nog ändra på då rösten är som bortblåst. Lyckas ibland väsa fram någon få mening innan rösten återigen försvinner. Det positiva är att jag i alla fall fått lite mer energi. Får hoppas på fint väder imorgon så man kanske kan ta sig en sväng om med kameran åtminstone. 


Kliar i fingrarna, vill iväg och fotografera lite olika fågelarter.Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela