Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Sängen kallar

Publicerad 2015-03-12 01:33:35 i Canon s120, Vardagens svammel & bilder,

Hade tänkt lägga ut några bilder idag. Men det blev inte som det var tänkt och tiden sprang iväg.. Nu ligger man i sängen och ögonen börjar gå i kors. Har i alla fall suttit en del vid datorn och provat på det där med Photoshop. Finns en risk att man kommer sitta en stund med det imorgon med, vill ju bli klok på hur det fungerar. En bild som jag pysslat med ikväll som jag tog i somras.


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela