Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Det går framåt

Publicerad 2015-03-25 22:05:09 i Canon s120, Vardagens svammel & bilder,

Sitter på ett tåg påväg hem nu. Ser fram emot att få komma i säng. Rösten har börjat komma tillbaka igen. Och jag har lyckas minska på både nässpray och halstabletter. Har dessutom inte behövt ta någon alvedon idag. Varit tvungen att ta det enda sen onsdag förra veckan. Men nu går det nog sakta men säkert åt det friskare hållet. Tar väl lite längre tid för kroppen att friskna till när man jobbar trots man är hängig. Men men. Sista rycket på jobb imorgon, sen tar man helg. Ska bli riktigt skönt! 

Äntligen var där någon som ville agera model framför kameran. Velat fotografera lite olika fågelarter, fick börja  med denna stiliga herre.
Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-03-25 22:34:43

Vilken grann liten individ, gillar sista bilden, ansiktet blev så bra på den :) Hade också velat fota lite djur men har aldrig rätt objektiv med mig för o lyckas..

Svar: Gillar också den sista bäst, synd bara att hela ankan inte kom med. Var inte beredd på att han skulle börja traska fram till mig. Vi får boka in en djurdag helt enkelt så du kan få med dig rätt objektiv direkt! ;)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela