Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

En trevlig dag trots regn & rusk.

Publicerad 2015-03-24 21:25:49 i Canon s120, Vardagens svammel & bilder,

Idag har varit en bra dag trots att man fortfarande är förkyld ( eller snarare sjuk? ). 3 koppar kaffe, två alvedon, lite nässpray och en halstablett senare var jag redo att bege mig med kameran för att möta upp vännen min. Blev en sväng in till Lunds botaniska trädgård. Vi hann knappt dit innan min vän "fann" ankor som jag kunde fotografera. Har ju velat fotografera fåglar nu ett tag. Blev en del bilder på lite olika växter men även på några vaktlar som sprang omkring. Återstår dock att se om det blev någon hyfsad bild. Kameran och jag var tyvärr ovänner idag igen. Och det slutade med att den sa åt mig vad jag skulle göra..? 

Nåväl, igår fann jag mig i alla fall några blommor vid vår brevlåda. Kameran och jag var vänner då, så jag kunde inte låta bli att håva fram kameran och ta en bild.  

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Emilia Trennsby

Publicerad 2015-03-24 21:36:24

Sjukt fin bild ♡

Svar: Va trevligt att höra, tack så mycket! :)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela