Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

En dag på zoo

Publicerad 2015-03-14 12:41:00 i Canon s120, Vardagens svammel & bilder,

Strålande sol och vindstilla, vistelsen i Danmark kunde nog inte blivit bättre. Blev en väldans massa bilder man kom hem med. Har suttit och gått igenom en del av dom för att se om det blev några så kallade guldkorn. Måste säga att jag blev väldigt nöjd med några av dom. Tänker inte lägga upp alla idag, då jag är långt ifrån klar. Men tänkte i alla fall dela med mig av några bilder på tigrarna. 
Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Lynn

Publicerad 2015-03-14 13:12:02

Fina bilder! Nu blev jag också sugen på att gå på zoo :)

Svar: Tack så mycket! :) Du får passa på nu innan det blir högsäsong ;)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-03-15 01:50:43

Så tjusiga bilder och vad vackert motiv :) Vill se fler bilder från din resa

Svar: Man tackar, kommer fler inom kort :) Ja det är ståtliga djur som gör sig bra framför kameran :)
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela