Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Summering av gårdagen

Publicerad 2015-04-03 22:52:07 i Vardagens svammel & bilder,

Igår vaknade denna dam pigg och rastlös. Det kliade i fingrarna och jag var så sugen på att bege mig ut och prova kameran jag lånat ( en panasonic). Samtidigt var jag minst lika sugen på en spelkväll. 

När sambon kom hem från jobb så hoppade vi in i bilen och begav oss till havet. Självklart hade jag med mig båda kamerorna så jag kunde se extra professionell ut. Väl framme blåste det som bara den, men några bilder blev det. Och Kiro var lyckligast i världen som studsade runt som en gummiboll kors och tvärs. 


Syskonen tittade förbi <3
På kvällen kom mina älskade syskon över för att spela lite brädspel. Dom fick varsitt påskägg, sen satte vi igång att spela. Vi hann dock bara spela en runda av Repello och en runda av Ticket to Ride. Det tog oss över 5 timmar att spela dom två omgångarna men gud så kul vi hade! Minns inte när jag skrattade så mycket senast om jag ska vara ärlig. Men detta är något som vi garanterat kommer göra fler gånger. 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela