Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Ny fotoutmaning

Publicerad 2015-04-19 22:40:09 i Veckans Bild,

 

En ny fotoutmaning har startat. Och denna gång ska man "inspireras" av en rad eller stycke ur en låttext. Och därefter bege sig ut med sin kamera i högsta hugg och ta sig en bild eller två. Hur länge denna utmaning ska vara, har vi inte bestämt ännu. 
 
Jag var i alla fall först ut med att välja en låt. Tyckte att det kunde passa bra med att börja utmaningen med en lite enklare men ack så känd och svängig låt.
 
The Trashmen - Surfin Bird
Well, don't you know about the bird
Well, everybody knows that the bird is the word 
A-well-a, bird, bird, b-bird's the word.
 


 
 
 
Ni finner Nathalies och Pamelas tolkningar här:
 
 
 
 
Och den härliga låten här
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela