Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

En söt liten spindel i min nya bildsamling

Publicerad 2015-04-25 00:38:24 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Hade inte tid att bege mig iväg och fotografera idag. Men ville prova mitt ena närbildsfilter med mitt andra objektiv. Så fick springa ut snabbt i trädgården och prova den. Resultat blev bättre än förväntat. 

Vinden blåste som bara den så blommorna svaja. Hann inte riktigt få in skärpan. Tog snabbt en bild och detta lilla kryp var som bort blåst. 


Trots att ljuset låg fel så blev jag nöjd med denna bild, varför? För den är så jäkla söt med sitt lilla "ansikte" och sina söta små ögon. En liten apspindel kanske? ;-)
En bild jag blev mindre nöjd med. 


Trots att blomman vajade så blev den väldigt vacker.
Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Nathalie Isaksson

Publicerad 2015-04-25 21:58:51

Alltså om spindeln: jag tänker direkt på soldatgorillorna i "Apornas Planet", ansiktet är sååå likt med hjälm o allt.

Svar: Har inte så bra på den filmen. Men det kan säkert stämma då den påminner lite av en apa :-p
vardagsliveturenlins.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela