Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Klockan står still.

Publicerad 2015-04-18 22:37:35 i Canon 700D, Vardagens svammel & bilder,

Har varit riktigt underbart väder idag. Dock så har jag inte riktigt fått ta del av den, då jobb stått på min meny. Önskar jag hade haft möjligheten att bege mig ut i naturen med systemkameran. Men gjorde det bästa av situationen och tog med min kompakt kamera till jobb, i hopp om att kunna ta någon bra bild under min rast. Hittade några myror som fick agera modeller, men insåg dock att det var min underbara Canon 700D som jag ville ha i min hand. Canon s120 är både bra, liten och smidigt. Men det är så mycket roligare med systemkameran. 

Nedan är några bilder tagen med min Canon 700D.


Denna bild har självklart inte jag tagit. Men den fick hamna här ändå. En bild på mig som min vän tagit med sin canon 700D. 


Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela