Vardagslivet ur en lins

Vardagslivet ur en lins. Här hamnar förmodligen alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på min grymt snygga & charmiga hund till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad till brevlådan. iPhone 6s och Canon EOS 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Klipp, klipp

Publicerad 2015-04-15 00:22:34 i Vardagens svammel & bilder,

Startade dagen med att ta bussen in till stan för en gångs skull. Länge sedan sist då jag normalt sätt alltid tar bilen. Efter det begav man sig hem snabbt, rastade Kiro och åt innan man begav sig iväg till vännen sin för att dricka lite kaffe, snacka skit och äntligen få sitt hår klippt. Var någon månad sen sist. Så känns skönt att äntligen få de gjort. 

Imorgon hoppas man på fint väder så man kan bege sig ut med kameran. Men  verkar som man har oddsen mot sig. Får se vad plan B blir istället om vädret ska vara lika tråkigt som idag. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en kvinna på snart 26år som bor tillsammans med min sambo och våra två hundar. I April blir vår familj lite större då vi ska bli föräldrar till en liten flicka. Mitt stora intresse är att fotografera så här hamnar alla möjliga bilder varvat med mitt härliga svammel. Allt från bilder på mina hundar till en liten myra som jag trillat över på min morgonpromenad. iPhone 6s och Canon 700D är det som används om dagarna. Vad linsen väljer att föreviga, ja det återstår att se.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela